Wat er zo leuk is aan de herfst<3

Heeeeeee:)

Het wordt kouuuud, de zon gaat eerder onder, de zon schijnt uberhaubt minder, het regent vaker… Kortom, het is herfst, haha! Gelukkig zijn er ook nog genoeg leuke dingen aan de herfst, al vergeten we die wat sneller, haha. Daarom een artikel over wat de herfst zo leuk maakt! 🙂

1. Hoe cliché. Maar oké, hij hoort er wel echt bij. De bomen worden zo mooi van kleur!

2. Het geluid als je door de blaadjes (oké, volgens mij is het iets van ‘bladeren’. Maar hoe ongezellig klinkt dat?) heen loopt!

3. Je kunt supermooie foto’s maken. Van die bomen dus, met de bomen als achtergrond… Maar ook door de laaghangende zon doe oh-zo-irritant lijkt geeft veeeel mooier licht. Gezelliger, in ieder geval ;). Oh, en die lange schaduwen die je krijgt kun je ook weer leuk gebruiken als effect!

4. Binnen is het ook veel gezelliger als het buiten slecht weer is, haha. Lekker voor de openhaard (ook al heeft bijna niemand een openhaard, voor de verwarming dus, haha) met een dekentje en een serie, film, boek. En dan warme chocolademelk met slagroom en chocoladepepernoten, haha. (Of ijskoffie, dus. Haha, niet echt bedoeld voor als het koud is, maar zoo lekker)

5. De chocoladepepernoten en chocoladeletters zijn weer in de winkel! (Vanaf augustus ongeveer :’)) Sommige mensen vinden het belachelijk, van mij mogen ze die chocoladepepernoten en chocoladeletters het hele jaar wel laten liggen, haha.

6. Het wordt lekker snel donker, en ik houd van donker, haha. Gezellig warm binnen zitten, met allemaal lampjes en kaarsjes aan… Met familie, of met de chocolademelk en chocoladepepernoten die je nog overhad van 4 :).

7. Sinterklaas, Kersten oud en nieuw komen er weer aan! 🙂

8. Je hoeft je niet verplicht te voelen leuke dingen buiten te gaan doen, omdat het zulk lekker weer is ;).

Als je het zo bekijkt, is herfst opzich best leuk, toch? 😉

Love,

Esther

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s